De kracht van een rein leven - Randy Alcorn

Gods bescherming in de gevarenzones van het leven

Home/Boeken/De kracht van een rein leven
De kracht van een rein leven - Randy Alcorn

Titel: De kracht van een rein leven
Subtitel: Gods bescherming in de gevarenzones van het leven
Auteur: Randy Alcorn
ISBN: 9789491935015
Verschenen: maart 2015
Pagina's: 120 (hardcover)
Prijs: 9,95

Leesfragment
productinformatie

Sommige mensen doen geen moeite meer om rein te blijven. Anderen hebben het nooit geprobeerd.

Randy Alcorn laat ons zien waarom er in deze onreine cultuur zo veel op het spel staat en wat we kunnen doen om de vrijheid van een rein leven te ervaren.
Onreinheid richt ons altijd te gronde; reinheid leidt altijd naar nog grotere blijdschap! Kies verstandig.

Een bijzonder boek met bijzondere inzichten, dat jong en oud, getrouwd of single, zal helpen de weg naar echte, blijvende vreugde terug te vinden.

Randy Alcorn is oprichter van Eternal Perspective Ministries (EPM). Voordat hij EPM begon, was hij veertien jaar voorganger. Hij sprak in veel landen en gaf les aan Multnomah University en Western Seminary in Portland, Oregon. Hij heeft meer dan veertig boeken geschreven, waaronder de bekroonde roman Thuiskomst (fictie) en non-fictieboeken als Verbrogen rijkdom, Hoe is het in de hemel. Randy is vader van twee getrouwde dochters en woont met zijn vrouw Nanci – die ook zijn beste vriendin is – in Oregon.

Bestellen

Aanbevelingen

‘De kracht van een rein leven vertelt ons duidelijk wat de voordelen zijn als we kiezen voor reinheid en wat de gevolgen zijn als we kiezen voor onreinheid. Randy Alcorn laat ons zien hoe we schoon kunnen worden en blijven!’ – Dennis Rainey, directeur van FamilyLife Ministries (Agapé)

Dit een boekje van formaat! Randy Alcorn verwijdert alle glans van seksuele onreinheid en toont aan waarom reinheid duizend keer beter is.’ – Joshua Harris, auteur van ‘Ongekust en toch geen kikker’

‘De kracht van een rein leven’ is een levensader die je helpt om een reine koers te houden. Lees het en geef het door aan je partner, je kinderen en je vrienden. Ze zullen je altijd dankbaar zijn!’ – Gary en Barbara Rosberg, auteurs van ‘Divorce-proof Your Marriage’

‘Met het hart van een voorganger en de directheid van een profeet waarschuwt Randy Alcorn ons voor de gevolgen van verkeerde morele keuzes. Zijn bijbelse en praktische adviezen helpen ons vrijheid, zegen en grote blijdschap te vinden.’ – Nancy Leigh DeMoss, presentatrice van Revive Our Hearts, auteur van ‘Vergeven”en ‘Lies Women Believe’

Recensies

Christian Martini | mei 2015

Reinheid is altijd verstandig, onreinheid is altijd dom. Reinheid is veilig, onreinheid is riskant. Dat stelt Randy Alcorn in ‘De kracht van een rein leven’. Alcorn is radicaal en recht toe recht aan: Onreinheid richt ons altijd te gronde; reinheid leidt altijd naar nog grotere blijdschap! Alcorn geeft hiermee een eenvoudige, maar duidelijke boodschap: Kies verstandig en neem de weg naar echte, blijvende vreugde (meer…)