Jij en ik voor altijd - Francis en Lisa Chan

het huwelijk in het licht van de eeuwigheid

Home/Boeken/Jij en ik voor altijd
Jij en ik voor altijd - Francis Chan

Titel: Jij en ik voor altijd
Subtitel: het huwelijk in het licht van de eeuwigheid
Auteurs: Francis en Lisa Chan
ISBN: 9789491935022 (nur 707)
Uitvoering: Softcover, 200 pagina's
Verschenen: april 2016
Prijs: 16,99

Leesfragment
productinformatie

In ‘Jij en ik voor altijd’ gaan Francis en Lisa Chan in op de vraag die veel echtparen stellen nadat ze elkaar eeuwig trouw hebben beloofd: ‘Hoe krijg ik een gelukkig huwelijk’?
Dit is geen 5-stappen-naar-een-gelukkig-huwelijk-boek: dit is een gebruik-je-huwelijk-beter-boek. Gebruik je huwelijk in het licht van de eeuwigheid.

  • Gebruik je huwelijk om het beeld van Christus en de kerk uit te dragen.
  • Gebruik je huwelijk om anderen te laten zien wat liefde is.
  • Gebruik je huwelijk om elkaar op te bouwen en te ondersteunen in je roeping.
  • Gebruik je huwelijk om elkaar ‘in het rechte spoor’ te houden.

De focus is niet op het huwelijk, maar door te doen wat de Chans in dit boek zeggen, zal je huwelijk wel beter worden.

Francis and Lisa hebben een belangrijk punt gemaakt: Je kunt een huwelijk niet verbeteren, zonder de mensen die het betreft te verbeteren.

Het huwelijk is geweldig, maar het is niet voor altijd. Het is tot de dood ons scheidt. Afhankelijk van hoe we ons leven hebben geleefd volgt dan de eeuwige beloning of spijt.

Enerzijds mogen we niet toestaan dat onbelangrijke zaken onze huwelijken kapot maken, anderzijds moet het huwelijk ons niet afleiden van belangrijker zaken.

Een jaloers God vraagt van ons dat we voor alles Hem zoeken. Dat geeft het leven zin en zorgt dat alle overige dingen op de juiste plaats komen.

Liefde, blijdschap en intimiteit zijn zaken waar we van mogen genieten. Dus er is een manier om intens van elkaar te houden, zonder de hemel uit het oog te verliezen. Het gaat erom waar onze focus ligt.

Jezus had gelijk. Al het andere zal je erbij gegeven worden. De beste manier om een goed huwelijk te hebben, is door niet te focussen op het huwelijk.

Dit boek gaat over het bouwen aan een huwelijk voor de eeuwigheid. Dat vereist dat je je geloof opbouwt en dat je huwelijk daar deel van uitmaakt. Alles wat je doet voor Gods Koninkrijk moet versterkt worden door de kracht van het huwelijk.

Kijk voor meer info op www.youandmeforever.org

Bestellen

Recensies

Henk Medema

Een heerlijk boek: het leest vanaf het begin erg makkelijk weg. Maar pas op, want als je verder komt, wordt het verhaal van Francis Chan al maar radicaler. En tegen het slot zit je écht niet meer in je comfortzone… Toch maar lezen, zéker lezen, en samen lezen. Zo kun je samen gelukkig worden. En na ruim veertig jaar huwelijk kan ik je vertellen: met minder zal 't niet lukken. - Henk Medema